Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα καθαριότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη, μετρημένα και καθορισμένα σε συνεργασία μαζί του και σύμφωνα με την οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση της εποχής.
Σκοπός μας είναι να δώσουμε στον πελάτη σαφή εικόνα των πραγματικών αναγκών του βάσει χώρου-προσωπικού-χρόνου και φυσικά κόστους.
Προσφέροντας εργαστηριακές υπηρεσίες προσπαθούμε να επιλύσουμε ποιοτικά προβλήματα με ταυτοποίηση των μικροοργανισμών που προκαλούν αλλοιώσεις εφαρμόζοντας πειράματα validation καθαριότητας στους πελάτες μας που δεν έχουν ανεπτυγμένα τμήματα ποιοτικού ελέγχου.
Ως επόμενο βήμα, ένας λεπτομερής κατάλογος προϊόντων καθαρισμού, η δοσολογία τους, και ο τρόπος χρήσης τους παρέχονται στον πελάτη.
Ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί, αποτελούν το τεχνικό μας τμήμα και είναι άμεσα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για περισσότερες πληροφορίες.
Το μέλλον στο χώρο των επαγγελματικών απορρυπαντικών είναι η εξειδίκευση στην εφαρμογή και η ακριβής δοσομέτρηση των υλικών. Τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό είναι καλύτερο αποτέλεσμα, χαμηλότερο κόστος χρήσης και μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Επενδύοντας στις ανάγκες αυτές, προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή γκάμα απορρυπαντικών προϊόντων πολύ υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε παραδοσιακή όσο και σε μορφή δοσομέτρησης, υποστηριζόμενη από software υπολογισμού κόστους χρήσης μεγάλης ακρίβειας.

Εκπαίδευση. “Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας”

Οι εξειδικευμένοι στην καθαριότητα εργαζόμενοι μας αποτελούν το κεφάλαιο της εταιρείας μας. Θέλοντας να μοιραστούμε τη γνώση μας μαζί σας διεξάγουμε ειδικά σεμινάρια κατάρτισης σχετικά με την χρήση και αποτελεσματική εκμετάλλευση των προϊόντων μας στην καθημερινότητα σας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης σας στα γραφεία της Παιανίας, μπορείτε να εκπαιδευτείτε εσείς ή να μας στείλετε τους υπαλλήλους καθαριότητας που διαθέτετε για να εκπαιδευτούν άμεσα.

Στόχοι της Εκπαίδευσης

  • Δημιουργία γνώσης και εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανικής υγιεινής.
  • Η σωστή χρήση και εφαρμογή των συστημάτων δοσολογίας και διανομής.

Τεχνική Υποστήριξη. “Βλέποντας το μέλλον”

Στην mbx merixar ενδιαφερόμαστε για σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, βρίσκεται δίπλα σας για τη συντήρηση του εξοπλισμού σε περίπτωση που το χρειαστείτε. Ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί, αποτελούν το τεχνικό μας τμήμα και είναι άμεσα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τεχνικό Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για περισσότερες πληροφορίες.

Related posts

Λογισμικό MBX Merixar

Η mbx merixar  προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση και την καθαριότητα ,υγιεινή και ευχάριστη μυρωδιά που απαιτείται και είναι πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διαθέτει ένας ξενοδοχειακός χώρος.

Περισσότερα

Ξενοδοχεία

Η mbx merixar  προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση και την καθαριότητα ,υγιεινή και ευχάριστη μυρωδιά που απαιτείται και είναι πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διαθέτει ένας ξενοδοχειακός χώρος.

Περισσότερα

Μεταφορικά Μέσα

Στον βιομηχανικό τομέα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν στα μεταφορικά μέσα απολυμαντικά ισχυρά και ασφαλή  για να πολεμήσουν όλα τα είδη των ρύπων, ειδικά το πιο επίμονα και δύσκολα  στις εσωτερικές επιφάνειες.

Περισσότερα