Από το 1858 το όνομα για τον καθαρισμό.
Ο όμιλος Sutter αποτελεί μια πολυεθνική εταιρεία κατασκευής και συσκευασίας υψηλής ποιότητας προϊόντων για τον καθαρισμό, απολύμανση και περιποίηση του σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Η οικογένεια Sutter ίδρυσε την εταιρεία το 1858 στην Ελβετία, και από τότε το εργοστάσιο το έχουν διαδεχθεί 5 γενιές, πάντα με μόνο ένα άτομο ανά γενιά στην κεφαλή. Το εργοστάσιο παραγωγής και τα εταιρικά γραφεία βρίσκονται στην Borghetto Borbera στην καρδιά της Βορειοδυτικής Ιταλίας. Η ποιότητα είναι η κύρια δέσμευσή της εταιρείας. Ειδική παραγωγή και τεχνικές Ποιοτικού Ελέγχου αναπτύσσονται στα 10 εργαστήρια της εταιρείας από χημικούς, επιτρέποντας να διατηρηθούν τα πρότυπα ποιότητας και υψηλότερες επιδόσεις από αυτές των ανταγωνιστών. Η ποιότητα των προϊόντων έχει ελεγχθεί διεξοδικά για να είναι συνεπής σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται και να συνάδει με τους τοπικούς νόμους & κανόνες. Η καινοτομία είναι μέρος όλων των διαδικασιών της εταιρείας και στόχος είναι να έχει πάντα την κορυφαία τεχνολογία. Η ομάδα τους, σχετίζεται με την Έρευνα & Ανάπτυξη, τις πωλήσεις, την παραγωγή, προλαμβάνοντας τις «απαιτήσεις των καταναλωτών και παρέχοντας καινοτόμες λύσεις καθαρισμού.


Το Sutter Professional Lab εργάζεται σκληρά για να προωθήσει την συνεχή κατάρτιση, λαμβάνοντας υπόψη ότι το ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί σημαντική αξία στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, καθιστώντας τις μεθόδους μάθησης καινοτόμες ακόμα πιο διεγερτικές και ενδιαφέρουσες. Πάνω από 3.000 επαγγελματίες εκπαιδεύονται κάθε χρόνο σε εξατομικευμένα μαθήματα που πραγματοποιούνται όχι μόνο στα κέντρα κατάρτισης Sutter Ιtaly (Borghetto Borbera), Sutter Iberica (Μαδρίτη), Sutter Argentina (Mπουένος Άιρες), αλλά και σε γραφεία πελατών.


Η Sutter Professional Τech είναι η ομάδα τεχνικής εξυπηρέτησης που δημιουρήθηκε λόγω της ανάγκης τυποποίησης του έργου του τεχνικού προσωπικού της Sutter Professional και της μετάδοσης μιας ενιαίας εικόνας σε διανομείς και πελάτες σε διεθνές επίπεδο.
Παρέχει τεχνική υποστήριξη για την επίλυση τυχόν προβλημάτων που σχετίζονται με τον καθαρισμό. Το προνόμιο της Sutter Professional Τech είναι να ικανοποιήσει κάθε τεχνική ανάγκη. Για να το πετύχει αυτό βασίζεται στον διαρκή διάλογο των εξειδικευμένων τεχνικών του προσωπικού.