Είμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα

Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε στον πελάτη σαφή εικόνα των πραγματικών αναγκών του βάσει χώρου-προσωπικού-χρόνου και φυσικά κόστους.
Προσφέροντας εργαστηριακές υπηρεσίες προσπαθούμε να επιλύσουμε ποιοτικά προβλήματα με ταυτοποίηση των μικροοργανισμών που προκαλούν αλλοιώσεις εφαρμόζοντας πειράματα validation καθαριότητας στους πελάτες μας που δεν έχουν ανεπτυγμένα τμήματα ποιοτικού ελέγχου.

Τα βήματα μας μαζί σας:

Πρωτο

Αναλύουμε τις Ανάγκες Σας

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες. Επισκέπτοντας τον χώρο σας και συζητώντας τα προβλήματα σας μας δίνετε πλήρη εικόνα των αναγκών σας.

Δευτερο

Μελετάμε τις Μεθόδους Υλοποίησης

Έχοντας αναλύσει τις πραγματικές ανάγκες σας , η ομάδα της mbx βρισκει τα κατάλληλα προϊόντα που χρειάζονται στον χώρο σας.

Τριτο

Δίνουμε τις Προτάσεις

Προετοιμάζουμε διαφορετικές προτάσεις με ξεχωριστή μεθοδολογία ή κάθε μια ώστε να έχετετην δυνατότητα να επιλέξετε ποια σας ταιριάζει περισσότερο.

Τεταρτο

Συζητάμε την Εφαρμόγη τους

Πραγματοποιώντας συνάντηση συζητάμε την επιλεγμένη σας πρόταση και τον καλύερο δυνατό τρόπο υλοποίησης της.

Οι Υπηρεσίες μας ''Μια σχέση Εμπιστοσύνης''

Υπηρεσίες εγκατάστασης

Στην mbx merixar ενδιαφερόμαστε για σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό μας, βρίσκεται δίπλα σας για τη συντήρηση του εξοπλισμού σε περίπτωση που το χρειαστείτε.Ηλεκτρολόγοι και μηχανικοί, αποτελούν το τεχνικό μας τμήμα και είναι άμεσα έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών για περισσότερες πληροφορίες.

Υπηρεσίες

Το μέλλον στο χώρο των επαγγελματικών απορρυπαντικών είναι η εξειδίκευση στην εφαρμογή και η ακριβής δοσομέτρηση των υλικών. Τα οφέλη που προκύπτουν από αυτό είναι καλύτερο αποτέλεσμα, χαμηλότερο κόστος χρήσης και μικρότερη επιβάρυνση του περιβάλλοντος. Επενδύοντας στις ανάγκες αυτές, προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή γκάμα απορρυπαντικών προϊόντων πολύ υψηλών προδιαγραφών, τόσο σε παραδοσιακή όσο και σε μορφή δοσομέτρησης, υποστηριζόμενη από software υπολογισμού κόστους χρήσης μεγάλης ακρίβειας.

Υπηρεσίες κατάρτισης

Εκπαίδευση. “Επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας”

Οι εξειδικευμένοι στην καθαριότητα εργαζόμενοι μας αποτελούν το κεφάλαιο της εταιρείας μας. Θέλοντας να μοιραστούμε τη γνώση μας μαζί σας διεξάγουμε ειδικά σεμινάρια κατάρτισης σχετικά με την χρήση και αποτελεσματική εκμετάλλευση των προϊόντων μας στην καθημερινότητα σας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης σας στα γραφεία της Παιανίας, μπορείτε να εκπαιδευτείτε εσείς ή να μας στείλετε τους υπαλλήλους καθαριότητας που διαθέτετε για να εκπαιδευτούν άμεσα.

Στόχοι της Εκπαίδευσης

  • Δημιουργία γνώσης και εμπειρίας στον τομέα της βιομηχανικής υγιεινής.
  • Η σωστή χρήση και εφαρμογή των συστημάτων δοσολογίας και διανομής.