Η mbx merixar ανέπτυξε την απόλυτη τεχνολογική καινοτομία στον χώρο, αλλάζοντας τον τρόπο που καθαρίζει ο επαγγελματίας αναπτύσσοντας ειδικό λογισμικό το οποίο διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά.

  • Υπολογίζει και κάνει προβλέψεις κατανάλωσης & κόστους χρήσης
    βάσει των στοιχείων του χώρου (Τετραγωνικών μέτρων συχνότητας καθαρισμού) που επιλέγουν οι χρήστες,ετσι θα έχετε το κόστος ανα μέρα ,εβδομάδα μήνα κλπ.
  • Υπολογίζει το ποσοστό εξοικονόμησης κόστους, κάνοντας οικονομική σύγκριση σε σχέση με τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος.
  • Επιπλέον με τη βοήθεια ενός αλγόριθμου, υπολογίζει το περιβαλλοντικό όφελος που προκύπτει από την χρήση προ-μετρημένων δόσεων ακριβείας. Μείωση υλικών συσκευασίας, χρήσης πλαστικών και εξοικονόμηση ενέργειας για την μεταφορά και αποθήκευσής τους.

Related posts

Ξενοδοχεία

Η mbx merixar  προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση και την καθαριότητα ,υγιεινή και ευχάριστη μυρωδιά που απαιτείται και είναι πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διαθέτει ένας ξενοδοχειακός χώρος.

Περισσότερα

Μεταφορικά Μέσα

Στον βιομηχανικό τομέα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν στα μεταφορικά μέσα απολυμαντικά ισχυρά και ασφαλή  για να πολεμήσουν όλα τα είδη των ρύπων, ειδικά το πιο επίμονα και δύσκολα  στις εσωτερικές επιφάνειες.

Περισσότερα

Νοσοκομεία

Η mbx merixar  καινοτομεί στον τομέα της ανθρώπινης υγείας, με την τελευταία τεχνολογία εισαγωγής πιστοποιημένων προϊόντων, για να συνδυάσει την απολύμανση με οικονομικά αποδοτικές λύσεις σε διάφορα εξειδικευμένα τμήματα των μονάδων φροντίδας.

Περισσότερα