Η mbx merixar  προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση και την καθαριότητα ,υγιεινή και ευχάριστη μυρωδιά που απαιτείται και είναι πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διαθέτει ένας ξενοδοχειακός χώρος. Με την επιλογή κατάλληλων προϊόντων μπορείς να συνδυάσεις την απολύμανση την καθαριότητα αλλά και την εξαφάνιση των δυσάρεστων οσμών.

Επιλεγμένα προιοντα, ειδικές τεχνικές παραγωγής και ποιότητας οι έλεγχοι στο εργοστάσιο διασφαλίζουν εξαιρετικά υψηλά πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.

Η mbx merixar Professional είναι η ομάδα τεχνικής εξυπηρέτησης που δημιουργήθηκε λόγω της ανάγκης τυποποίησης του έργου του τεχνικού προσωπικού της mbx merixar και της μετάδοσης μιας ενιαίας εικόνας σε διανομείς και πελάτες HO.RE.CA σε όλη την Ελλάδα.

Παρέχει  τεχνική  υποστήριξη  για  την επίλυση τυχόν  προβλημάτων που σχετίζονται  με τον καθαρισμό των δαπέδων και των επιφανειών γενικά, των πλυντηρίων  ρούχων και πιάτων.

Επομένως, το προνόμιο της mbx merixar  είναι να ικανοποιήσει κάθε τεχνική ανάγκη, για να πετύχει αυτό, βασίζεται στις ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και στον διαρκή διάλογο μεταξύ των εξειδικευμένων τεχνικών του προσωπικού.

Related posts

Λογισμικό MBX Merixar

Η mbx merixar  προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υψηλών προδιαγραφών για τη βελτίωση και την καθαριότητα ,υγιεινή και ευχάριστη μυρωδιά που απαιτείται και είναι πολύ σημαντικό στοιχείο που πρέπει να διαθέτει ένας ξενοδοχειακός χώρος.

Περισσότερα

Μεταφορικά Μέσα

Στον βιομηχανικό τομέα είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν στα μεταφορικά μέσα απολυμαντικά ισχυρά και ασφαλή  για να πολεμήσουν όλα τα είδη των ρύπων, ειδικά το πιο επίμονα και δύσκολα  στις εσωτερικές επιφάνειες.

Περισσότερα

Νοσοκομεία

Η mbx merixar  καινοτομεί στον τομέα της ανθρώπινης υγείας, με την τελευταία τεχνολογία εισαγωγής πιστοποιημένων προϊόντων, για να συνδυάσει την απολύμανση με οικονομικά αποδοτικές λύσεις σε διάφορα εξειδικευμένα τμήματα των μονάδων φροντίδας.

Περισσότερα