Η εταιρεία Bekina® ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία μποτών εργασίας, κατασκευασμένες με τεχνολογία NEOTANE® . Οι εξειδικευμένες αγορές που απευθυνόμαστε  απαιτούν ποιοτικά, ανθεκτικά, ασφαλή και άνετα προϊόντα με εξαιρετική σχέση τιμής-ποιότητας.
Οι μπότες Bekina® που κατασκευάζονται με την τεχνολογία NEOTANE® κατασκευάζονται με την υψηλότερη ποιότητα χειροτεχνίας . Ομοίως, οι χρήστες των μποτών μας αντιπροσωπεύουν την επαγγελματική δεξιοτεχνία, πάντα έτοιμοι να τους δώσουν τα πάντα κάθε μέρα, στις πιο ακραίες και ποικίλες συνθήκες εργασίας. Δουλεύουν πολλές ώρες, υποβάλλοντας τις μπότες σε υπερβολική χρήση κάθε μέρα.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1962, οι μπότες Bekina® έχουν αποκτήσει πάνω από 55 χρόνια εμπειρίας και έχουν πλέον εξελιχθεί σε διεθνή παίκτη. Αυτό μας έχει διδάξει να παραμένουμε συνεχώς στην κορυφή των τελευταίων τάσεων, και εξελίξεων μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς.

Δοκιμές & Ανάπτυξη
Η τεχνική ομάδα μας εγγυάται ότι οι μπότες ασφαλείας μας,υπόκεινται σε συνεχή ποιοτικό έλεγχο.Οι μπότες Bekina® έχουν το δικό τους εργαστήριο δοκιμών τελευταίας τεχνολογίας. Αυτό μας επιτρέπει να διεξάγουμε τις δικές μας δοκιμές σύμφωνα με όλα τα διεθνή πρότυπα. Η ομάδα εκτελεί επίσης χημικές δοκιμές σε μπότες κατά τη ζήτηση των πελατών.

Έχουν Δοκιμαστεί Και Εγκριθεί Από Επαγγελματίες
Οι μπότες Bekina® αναζητούν συνεχώς την απόλυτη άνεση και πρακτικές καινοτομίες για να βελτιώσουν την ασφάλειά σας. Κάθε φορά που δημιουργούμε έναν νεό προϊόμ για τη βιο- μηχανία τροφίμων, το δοκιμάζουμε πρώτα από ένα μεγάλο  α ρ ι θ μ ό  ε ρ γ- α ζ ο μ έ ν ω ν   σ τ α ε ρ γ α σ τ ή ρ ι α   δ ο κ ι μ ώ ν   μ α ς .
Τα σχόλια τους σχετικά με το σχεδιασμό, την εφαρμογή, το επίπεδο άνεσης και την ασφάλεια είναι απαραίτητα για την επόμενη διαδικασία παραγωγής.

Συνεργασία Με Παγκοσμίου Φήμης Ινστιτούτο
Οι μπότες Bekina® συνεργάζονται με παγκοσμίου φήμης ινστιτούτα δοκιμών. Κατά συνέπεια μπορούμε να εξάγουμε τα προϊόντα μας παγκοσμίως εγγυώνοντας την ασφάλεια όταν φορούμε τις μπότες μας στις πιο ακραίες συνθήκες εργασίας.