Καλώς ήρθατε στον κόσμο της MBX

Εμπειρία, Δέσμευση, Συνεργασία

Σε όλη την Ελλάδα, οι εργαζόμενοι της mbx merixar μοιράζονται και καλλιεργούν αυτές τις θεμελιώδεις αξίες. Αυτές οι αξίες αντιπροσωπεύουν εδώ και 32 χρόνια την σχέσης μας με τους πελάτες και συνεργάτες μας. Από την αρχή, η εταιρεία σαν πρωταρχικό στόχο είχε την εγγύηση της ποιότητας των προϊόντων της.


-Χάρης Μεριχωβίτης
(CEO)

Λίγα λόγια για εμάς

Η mbx merixar ιδρύθηκε το 1987 με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα.
Εδώ και 32 χρόνια, με πάθος για τη δουλειά μας, αγάπη για την εταιρία και όραμά μας προϊόντα υψηλής ποιότητας, η ταυτότητα μας ξεχώρισε στη αγορά , καινοτομώντας στην εισαγωγή από το εξωτερικό προιοντων υψηλών προδιαγραφών και τεχνολογίας ,έτσι με αυτό τον τρόπο ωθούμε την mbx merixar σε μία δυναμικά ανοδική πορεία και αισθανόμαστε υπερήφανοι που η ισχυρή παρουσία της καθώς και οι συνεργασίες της σε μεγάλούς Οργανισμούς και Βιομηχανίες, ενισχύουν το προφίλ της εταιρείας μας.
Έχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετικά στενή σχέση με τους πελάτες μας για την οποία είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Επενδύουμε σε πόρους, χρόνο και τεχνογνωσία και τολμούμε να καινοτομήσουμε, με πρωτοποριακές και ποιοτικές προτάσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών μας. Λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις σύγχρονες τάσεις για σωστή και ισορροπημένη υγεία, αντιπροσωπεύουμε μεγάλους οίκους του εξωτερικού με αυστηρά κριτήρια και πάντα με πιστοποιημένα προιοντα. Οι πελάτες μας επιβράβευσαν το εγχείρημά μας, καθιστώντας τα προϊόντα μας πρώτης επιλογής. Όλοι εμείς στην mbx merixar, γνωρίζουμε ότι πρέπει τον πήχη να τον ανεβάσουμε ψηλά. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με ακόμα ταχύτερους ρυθμούς τη δυναμική τροχιά μας, μεταφέροντας στους πελάτες μας ότι καλύτερο ποιότικά κυκλοφορεί παγκοσμίως προς οφελός τους αλλά και προς όφελος των καταναλωτών,ακολουθώντας βεβαίως τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και με απόλυτο σεβασμό στο Περιβάλλον και τον Άνθρωπο.

Η Φιλοσοφία μας

Η mbx merixar με την ομάδα εξειδικευμένων στελεχών της παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες με άμεσο στόχο τη μείωση κόστους χρήσης και εξόδων στα είδη καθαριότητας, εξοπλισμού και αναλωσίμων. Έτσι βοηθούμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν αισθητά την κερδοφορία τους. Οι μέθοδοι και τα συστήματα που ακολουθούμε καλύπτουν όλα τα μεγέθη επιχειρήσεων, από τη μικρή παραδοσιακή επιχείρηση μικρών αναγκών και κατανάλωσης έως την πολυεθνική μεγάλη επιχείρηση υψηλών απαιτήσεων και μεγάλου όγκου αγορών. Η μεθοδολογία της mbx merixar αποδεδειγμένα βελτιώνει την κερδοφορία των πελατών της μειώνοντας το κόστος χρήσης στα έξοδα της εταιρείας, αλλά όχι και την αποτελεσματικότητά της, γιατί παρέχουμε διαδικασίες αιχμής, τεχνικές και στρατηγικές ελέγχου. Ξέρουμε ακριβώς που να στοχεύσουμε για να σας εξασφαλίσουμε χρήματα.

Λόγοι για να μας Επιλέξετε

Καινοτομία, Ποιότητα, Τεχνολογία

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας με καινοτόμες, αποτελεσματικές λύσεις που βελτιώνουν τις τεχνικές, τεχνολογικές και οικονομικές τους επιδόσεις.
Η πρόβλεψη και η προστασία είναι οι κατευθυντήριες γραμμές για το σχεδιασμό των λύσεων μας, ενσωματώνοντας τους ακόλουθους στόχους:
1. το κανονιστικό πλαίσιο που αφορά κάθε τομέα και πελάτη.
2. τις περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις
3. τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών τομέων
4. τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά για κάθε αγορά

Μείωση Εξόδων Κόστους

Χρησιμοποιώντας την μεθοδολογία και τα προϊόντα μας με τα κατάλληλα δοσομετρικά συστήματα βοηθάμε τους πελάτες μας να βελτιώσουν καθοριστικά την κερδοφορία τους.

Περισσότερα

Έμπειροι Επαγγελματίες

Η oμάδα των εξειδικευμένων στελεχών μας που αποτελείται απο χημικούς και τεχνικούς παρέχουν συμβουλευτικές υπηρεσίες και σας δίνουν λύσεις στα προβλήματα σας.

Περισσότερα

Τεχνολογία

Το τμήμα Ποιότητας Ελέγχου της Sutter γνωρίζοντας την σημασία της τεχνολογίας στην ζωή μας δημιουργεί καινούρια προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.

Περισσότερα

Οι Υπηρεσίες Μας

Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα καθαριότητας προσαρμοσμένα στις ανάγκες του πελάτη σύμφωνα με την οικολογική και περιβαλλοντική συνείδηση της εποχής.

Περισσότερα